Влада

У Житомирській області наступного року на ветеринарну медицину планують виділити 46 млн грн

5 December 2017, 09:57

Наступного року в Житомирській області на утримання установ ветеринарної медицини планують спрямувати 46 млн грн.

Така інформація міститься у відповіді на запит депутата обласної ради Олега Пінського (фракція УКРОП).

В депутатському запиті йшлося про додаткове виділення коштів із обласного бюджету у сумі 6,4 млн грн на утримання районних державних лікарень та лабораторій ветеринарної медицини області.

«Кошти обласного бюджету Житомирської області спрямовуються на утримання обласних бюджетних установ, виконання заходів, передбачених галузевими програмами, затвердженими обласною радою, відповідно до фінансового ресурсу обласного бюджету. Згідно із рішенням обласної ради від 22.12.2016 № 428 «Про обласний бюджет на 2017 рік», зі змінами, на утримання 25 ветеринарних лікарень та 6 ветеринарних лабораторій Житомирської області передбачено кошти у загальному фонді обласного бюджету в сумі 38895,4 тис. грн, що більше на 16,1 %, ніж у 2016 році. На утримання установ ветеринарної медицини у 2018 році планується спрямувати 46000,0 тис. грн, що більше на 11,8 %, ніж у поточному році. Крім того, одним із джерел проведення видатків на заробітну плату є власні надходження установ ветеринарної медицини Житомирської області від надання послуг населенню», - йдеться у відповіді, яку надав голова облдержадміністрації Ігор Гундич.

Як повідомляв Житомир.info, 21 грудня депутати Житомирської облради зберуться на чергову сесію, щоби розглянути бюджет на 2018 рік.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пинский депутат  
Матеріали по темі