Влада

Житомирська влада планує придбати в комунальну власність три квартири та будинок

5 December 2017, 11:47

Влада Житомира планує придбати в комунальну власність три квартири по вул. Л. Українки, Бальзаківській та провулку Скельному й будинок за адресою Соколова Гора урочище.

Проект рішення сесії міської ради «Про надання згоди на придбання в комунальну власність міста об’єктів нерухомого майна» опублікований 5 грудня 2017 року на сайті мерії.

«Відповідно до ст.ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 № 877 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво/капітальний ремонт/реконструкцію малих групових будинків, будинків підтриманого проживання, будівництво/придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виготовлення проектно-кошторисної документації» міська рада вирішила: Надати згоду на придбання в комунальну власність міста об’єктів нерухомого майна:

1. Квартири за адресою: м. Житомир, вул. Лесі Українки, 4, кв. 111, з метою включення до житлового фонду соціального призначення.

2. Квартири за адресою: м. Житомир, вул. Бальзаківська, 4, кв. 827, з метою включення до житлового фонду соціального призначення.

3. Квартири за адресою: м. Житомир, пров. Скельний, 3, кв. 2, з метою передачі дитячому будинку сімейного типу.

4. Житлового будинку і земельної ділянки 0,0600 гектарів за адресою: Соколова Гора урочище, буд. № 8 Іванівської сільської ради Житомирського району Житомирської області (колишня адреса – м. Житомир, вул. Привітна, буд. № 13), з метою передачі дитячому будинку сімейного типу», ­- йдеться у проекті рішення.

Як повідомляв Житомир.info, депутати Житомирської міської ради 7 грудня зберуться на позачергову сесію та розглянуть 13 питань, серед яких – надання згоди на придбання в комунальну власність міста об’єктів нерухомого майна.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: горсовет квартира проект  
Матеріали по темі