Події

Житомирянам, які поламали навігаційні стовпчики на майдані Соборному, загрожує до 15 діб арешту

6 December 2017, 12:25

Двом парубкам, які 30 листопада пошкодили навігаційні стовпчики на майдані Соборному у Житомирі і були затримані «на гарячому» патрульними, загрожує до 15 діб арешту.

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі ГУНП України в Житомирській області.

«Був складений адмінпротокол за статтею 173 КУ про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство), матеріали направили до суду. Хлопці 1998 року народження, житомиряни», – повідомили у прес-службі.

За цією статтею передбачене покарання від штрафу до 15 діб арешту.

«Дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян, – тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб», – зазначається в ст.173 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, дівчина, яка розбила льодову фігуру на житомирському Різдвяному ярмарку, відробляла двірником.

Як повідомляв Житомир.info, 21 листопада на майдані Соборному у Житомирі почали встановлювати пластикові помаранчеві стовпчики для кращої навігації. Пізно ввечері 22 листопада невідомі пошкодили «навігаційний» стовпчик на майдані. У ніч на 25 листопада були пошкоджені ще кілька стовпчиків.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція хуліганство навігаційні стовпчики ГУНП 
Матеріали по темі