Події

На трасі Київ-Ковель у Житомирській області MAN насмерть збив пішохода

6 December 2017, 12:45

У Коростенському районі під колесами фури загинув пішохід. Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталась 5 грудня близько 17.00 на автодорозі Київ-Ковель у с. Клочевому.

Про це інформує прес-служба головного управління Нацполіції у Житомирській області.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля MAN, 29-річний житель Київської області, рухаючись автошляхом, здійснив наїзд на пішохода, який переходив проїжджу частину. У результаті ДТП чоловік, 65-річний місцевий житель, від отриманих травм загинув на місці події. Усі обставини ДТП нині з’ясовуються у рамках розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України кримінального провадження», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 3 грудня 2017 року на узбіччі дороги Малин-Кочерів було знайдено тіло жінки. Згодом з’ясувалось, що ймовірною причиною смерті загиблої є дорожньо-транспортна пригода. Однак водія, причетного до ДТП, та його автомобіль поліцейським довелось розшукувати, оскільки місце події він залишив.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ГУНП ДТП смерть пішохода вантажівка Коростень 
Матеріали по темі