Події

Наслідки аварії в Бердичівському районі: троє загиблих, водія Renault затримали

10 December 2017, 12:17

Кількість загиблих в результаті аварії у Бердичівському районі збільшилася до трьох.

Про це повідомляє головне управління Нацполіції в Житомирській області.

«9 грудня, близько 10.10 на автодорозі Бердичів-Хмільник, поблизу с.Любимівки, сталася ДТП, у результаті якої загинули двоє людей, згодом у лікарні помер ще один травмований. Ще троє людей отримали травми різного ступеня тяжкості. Попередньо встановлено, що 55-річний водій легковика "Рено", житель Вінницької області, на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням транспортним засобом та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з "Тойотою". На місці загинула 54-річна дружина водія "Рено" та 27- річний пасажир цього ж авто, житель Бердичева. Ще одного їх попутчика, 38-річного бердичівлянина, госпіталізували до реанімації, але врятувати його життям медикам не вдалося. Він помер. Водій "Тайоти", 32-річна жителька Бердичівського району, та її 10- річний син отримали травми різного ступеня тяжкості і теж знаходяться у лікарні», - інформує речник ГУНП Алла Ващенко.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Водій Renault затриманий у порядку ст. 208 КПК, йому загрожує позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 9 грудня біля села Любимівка Беродичівського району зіштовхнулися автомобілі Renault Logan та Toyota Corolla, двоє пасажирів Renault загинули на місці аварії.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп поліція ващенко бердичівський район тойота кіа  
Матеріали по темі