Політика

Голова житомирської обласної організації ВО «Батьківщина» через три місяці згадала про куплений Lexus

11 December 2017, 12:41

Голова житомирської обласної організації ВО «Батьківщина», екс-голова обласної ради Анжеліка Лабунська наприкінці літа цього року купила Lexus RX 350.

Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані депутат облради Лабунська опубліковала в Єдиному державному реєстрі декларацій лише 7 грудня.

Зазначається, що 31 серпня 2017 року Анжеліка Лабунська стала власницею автомобіля Lexus RX 350 2008 р.в. Автівку вона купила за 641 тис. 228 грн у громадянина України Куницького Василя Михайловича.

Нагадаємо, відповідно вимог Закону України «Про запобігання корупції» про зміни майнового стану такого характеру особа повинна повідомити протягом 10-ти денного строку. Нещодавно заступнику начальника одного з відділів ГУ статистики в Житомирській області призначили штраф за несвоєчасне повідомлення про купівлю автомобіля вартістю 315 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, 12 листопада 2015 року на установчій сесії Житомирської обласної ради сьомого скликання депутати обрали головою ради Анжеліку Лабунську (фракція ВО «Батьківщина»): за неї проголосували 33 депутати – мінімальна кількість голосів, необхідних для обрання. 26 вересня 2016 року вона написала заяву про складання повноважень голови Житомирської облради, яку взяли до відома після півторагодинних суперечок. В липні цього року Лабунська повідомила про отримання доходу в розмірі 15 млн 82 тис. 87 грн від відчуження цінних паперів та корпоративних прав.


Анжеліка Лабунська на сесї Житомирської облради 2 листопада 2017 року

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лабунська декларація автомобіль 
Матеріали по темі