Дозвілля

Фінал 11-го корпоративного чемпіонату з боулінгу – 2017 у Житомирі

12 December 2017, 17:21

7 грудня відбувся Фінал 11-го Корпоративного чемпіонату з боулінгу – 2017. Організатори: рекламна агенція Пропозиція та Liberty Hall. Генеральний інформаційний спонсор - Житомир.info. Заряджає усіх позитивом ведучий Паша Легенчук. Усі фото чемпіонату на сайті фотоагенства Провінція (the-province.info).

У фінал Чемпіонату ввійшло 10 команд:

- Електросила

- Релакслон

- Центр комплектації

- Тойота Стар-Кар

- Житомирські ласощі

- Збірна

- Омакс Центр

- Viseven

- Юніком Пром

- ПУМБ

Після 3-х ігор запеклої боротьби, визначилося троє переможців. Ними стали:

1 місце - команда Електросила

Переможці отримали: Перехідний Кубок Корпоративного Чемпіонату з боулінгу, медалі, диплом, каву Baristi на всю команду- місячний запас, пиво і бокали ТМ Чернігівське, 2-х літрова пляшка горілки, подарункові набори від Nemiroff, омивач скла від АКБ Центру, вазон від Грін Флори, сертифікат на гру в боулінг на суму 1000 грн., блок енергетику Блек Енерджі від Бон Буассон, коньяк Жатон, Клін Стрім ціла упаковка 100 штук, сертифікат від Діджей Сервіс на 300 грн, 1 місяць курсів англійської мови від WinWin, знижка в Центр Стоматології 20% кожному учаснику, Big Bob, знижки від Pol.zt., презервативи Dolphi, святкова вечеря у Ліберті Холл, безкоштовна поїздка на 3 дні в тур "Зимові Карпати" на всю команду від ТА "Чотири сезони" !!!


2 місце - команда "Центр комплектації"

3 місце - команда "Релакслон"

Також Генеральний спонсор ТМ Baristi та Ексклюзивний ТМ Nemiroff - визначили та нагородили своїх Фаворитів - це команди Омакс-Центру і Збірна (Дюна Лідер + Дім Кераміки + Сантехбуд).

На позитивних емоціях, з новими переможцями закінчився 11-й Корпоративний Чемпіонат з боулінгу - 2017. Запрошуємо колективи команд до попереднього запису на 12-й Чемпіонат з боулінгу - 2018, який відбудеться з приємними оновленнями та новинками (організатори РА Пропозиція готуватимуть для всіх ще більше приємних сюрпризів!!!).

Дякуємо всім спонсорам і партнерам за підтримку та допомогу в організації такого масштабного проекту, де збирається вся бізнес-сфера міста Житомира : Генеральний спонсор ТМ "Baristi", Ексклюзивний спонсор ТМ "Nemiroff", Євроголд Індестріз ЛТД, ТА "Чотири сезони", Грін Флора, ТМ Чернігівське, Pol.zt, ТМ Dolphi, Житомирський академічний український музично-драматичний театр імені Івана Кочерги, Єдине таксі 262, АКБ Центр, салон краси "Венеція", ТМ "Руден", кінотеатр "Україна", Клін Стрім, Центр Стоматології, WinWin, ТМ "Big Bob", Житомирський обласний центр ФЗН "Спорт для всіх", ТМ "Бон Буассон", Телеконтакт, Компанія "РОС", DJ Servise, Province, Житомир.info, Квеструм "60 minutes".

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новини компаній боулінг 
Матеріали по темі