Спорт

Голова Житомирської ОДА повідомив про розірвання контракту з новим тренером ФК «Полісся»

15 December 2017, 14:47

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич 15 грудня на своїй сторінці у Facebook повідомив про те, що з новим тренером ФК «Полісся» вирішено розірвати контракт.

«Сьогодні мав розмову із головним тренером ФК Полісся / Житомир Володимиром Мазяром. Ми вирішили розірвати контракт – коли у листопаді домовлялися про співпрацю, то додатково уклали «джентльменську угоду» про те, що відпустимо Володимира Мазяра у разі надходження хорошої пропозиції від зарубіжного клубу. Так і сталося! Головний тренер «Полісся» за кордоном тренуватиме клуб Прем’єр-ліги. Вважаю, що це серйозна пропозиція в розвитку кар’єри, від якої відмовлятися не можна. Це ще раз підтверджує те, що ми вибрали професіонала, тренера-фахівця. Зараз міжсезоння і ми маємо час без поспіху й авралу знайти ще одного професійного тренера. Вже маю список претендентів – найближчим часом буду з ними спілкуватися. Задача для майбутнього тренера незмінна – за підсумками 2018-2019 років ФК «Полісся» має вийти в Першу лігу. Володимиру Мазяру щиро дякую і по-дружньому бажаю успіхів, серйозних результатів і такого ж запалу. Бо він того заслуговує», - написав Ігор Гундич.

Нагадаємо, 22 листопада був підписаний на два роки контракт з тренером Володимиром Мазяром. Під час прес-конференції Мазяр був переконаний, що вже дуже скоро склад «Полісся» поповнить свіжа кров, а головним завданням своїх підопічних тренер вважав гру на результат та для вболівальників.

Як повідомляв Житомир.info, Едуарда Хаврова звільнили по завершенню осінньої частини чемпіонату України в ІІ лізі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол фк полісся гундич мазяр 
Матеріали по темі