Політика

Нардеп прогуляв робочий день у Верховній Раді, щоб виступити на сесії Житомирської облради

21 December 2017, 10:54

Народний депутат Юрій Павленко (фракція Опозиційний блок) заявив, що він 21 грудня прогулює роботу у Верховній Раді.

Про це він сказав, виступаючи на сесії Житомирської обласної ради.

«Просив би корелювати проведення сесій обласної ради з пленарними засіданнями Верховної Ради, бо сьогодні робочий день і народні депутати не можуть брати участь, хоча тут розглядають важливі питання – програму соціально-економічного розвитку, бюджет. Я сьогодні беру участь, фактично, прогулюючи роботу у Верховній Раді України… Протягом року Верховна Рада не ухвалила жодного рішення, яке б наблизило нас до миру, до припинення війни на сході України. Натомість ухвалені реформи – пенсійна, медична, освітня, – які тільки погіршили життя людей. Ухвалений державний бюджет на 2018 рік, який буде змушувати українців ставати ще біднішими», - сказав народний депутат.

Юрій Павленко також повідомив, що вчора у Верховній Раді були представники Житомирської області – військові пенсіонери щодо перерахунку пенсій ветеранам силових структур.

«Я сподіваюся, що обласна рада підтримає звернення ветеранів військової служби та пенсіонерів правоохоронних органів, який у Житомирській області близько 30 тисяч», - наголосив Павленко.

Нагадаємо, військовим пенсіонерам та правоохоронцям пообіцяли підвищені пенсії вже з січня 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, перед початком сесії 21 грудня під стінами ОДА мітингували працівники медичної бібліотеки та військові пенсіонери.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія Житомирської облради народний депутат Павленко 
Матеріали по темі