Влада

У Коростені завдяки бюджету участі може з’явитися веселкова карусель, спортмайданчик та лабораторія роботехніки

21 December 2017, 16:57

Вже у 2018 році у місті Коростень Житомирської області завдяки бюджету участі можуть з’явитися: веселкова карусель, спортивний ігровий майданчик та лабораторія роботехніки.

Днями у Коростенській міській раді підрахували кількість голосів за проекти бюджету участі. Найпопулярнішою виявилася веселкова карусель – це сучасне розвивально-ігрове середовище, з модулів якого можна створювати стилізовані, багаторівневі ансамблі, які вільно доповнюються різними ігровими елементами. Автори проекту зазначають, що такі дитячі ігрові комплекси сприяють розвитку не лише рухового апарату, але і координації рухів, фантазії та уяви. На втілення цього проекту планується виділити понад 185 тис. грн.

Серед проектів-переможців є й: «Ростемо разом», «Затишне подвір'я по вул.Коротуна,5», «Перші дні життя маленьких коростенців по-новому», «Створення Пункту індивідуальної рекреації громадян на базі ГО «Учасники АТО Коростенщини», «Облаштування зони відпочинку в районі Черемушки», «Облаштування турнікетної огорожі навколо дитмайданчика на території ОСББ», «Три дев’ятки», «Спортивний ігровий майданчик для всіх» та «Лабораторія робототехніки».

На реалізацію проектів-переможців у Коростені планують витратити 1 673 853 млн грн.

Детальніше про проекти Бюджету участі Коростеня можна дізнатися тут

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі цього річ за кращі проектні пропозиції проголосували 8 676 осіб. Найактивніше підтримували ініціативи в категоріях КОМФОРТНЕ МІСТО, АКТИВНЕ МІСТО та ЗЕЛЕНЕ МІСТО. За попередніми підрахунками, за кошти міського бюджету будуть реалізовані 13 проектів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бюджет участі Коростень проект веселкова карусель спортивний ігровий майданчик лабораторія роботехніки 
Матеріали по темі