Місто

Координатор проекту «Різдвяний ярмарок» розповів, як житомиряни перелазять до шопки та фотографуються біля фігур

26 December 2017, 10:48

Другий рік поспіль організатори «Різдвяного ярмарку», аби зробити свята ще більш приємнішими та цікавішими для житомирян встановлюють на вулиці Михайлівській різдвяну шопку.

Зазначимо, минулого року невідомі розбили декілька фігур. Встановити їх особи так і не змогли. Проте цього року організатори вирішили перестрахувати себе та різдвяні скульптури, поставивши паркан та заливши фігури гіпсом.

«В шопку люди залазять постійно. Особливо це мами з маленькими дітками, які очевидно не розуміють, що паркан – це певна огороджуючи конструкція. Наразі всі скульптури цілі. Навчені минулорічним досвідом - ми залили скульптури гіпсом. Хочу наголосити, що на Михайлівській вже встановлені камери відеонагляду, тобто якщо щось трапиться, ми вже зможемо віднайти порушника. Також, коли запрацює ковзанка – з’явиться охорона, проте ми все ж розраховуємо на порядність людей», - сказав координатор проекту «Різдвяний ярмарок» Олександр Рєвнівцев.


Фото з камери на Михайлівській

Проте ані встановлений паркан, ані камери на Михайлівській не заважають дорослим житомирянам перелазити та фотографуватися біля різдвяних фігур, чи просто посидіти на огороджуючих деталях.

Так, 24 грудня 2017 року, на своїй сторінці у Facebook житомирянин Олег Піонтківський опублікував фото з друзями, де вони, щасливі, сидять на паркані біля шопки.


Фото Олега Піонтківського зі сторінки у Facebook

Як повідомляв Житомир.info, 22 грудня 2016 року в Житомирі вперше на Михайлівській з’явилася різдвяна шопка.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шопка ярмарок рєвнівцев михайлівська  
Матеріали по темі