Події

У Житомирській області на сільгосппідприємстві доярка потрапила під колеса трактора, жінка загинула

28 December 2017, 13:27

Управлінням Держпраці у Житомирській області утворена комісія, яка проводить спеціальне розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався з дояркою приватної агрофірми «Єрчики» (Попільнянський район).

Про це інформує прес-служба управління Держпраці у Житомирській області.

«27 грудня 2017 року доярка ПАФ «Єрчики», виходячи зі службового приміщення, потрапила під колеса тракторного навантажувача, який рухався по території молочно-товарної ферми. Остаточні обставини та причини даного нещасного випадку з’ясовуються комісією зі спеціального розслідування», - йдеться у повідомленні.

У прес-службі ГУ Нацполіції у Житомирській області Житомир.info інформацію про подію підтвердили.

«Дійсно, 27 грудня, до Попільнянського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на території одного з сільськогосподарських підприємств водій трактору, рухаючись територією, здійснив наїзд на працівницю того ж підприємства, жительку села Романівка, 1968 р.н. Жінку з тілесними ушкодженнями забрала «швидка», але, на жаль, травми виявилися не сумісні з життям. Поліція розпочала досудове розслідування за ст. 271 ККУ», - розповіли у прес-службі ГУ Нацполіції у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 17 квітня 2017 року в Ружинському районі Житомирської області через п’яного чоловіка жінка загинула під причепом трактора.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: держпраця єрчики доярка трактор поліція  
Матеріали по темі