Місто

​Волонтерка показала «швидку», на яку збирали гроші під час благодійного військового балу у Житомирі

29 December 2017, 11:53

28 грудня волонтерка Юлія Толмачова на своїй сторінці у Facebook виклала фото «швидкої», на яку збирали гроші під час благодійного балу у Житомирі. У дописі жінка подякувала бійцям та благодійникам, які допомогли придбати автомобіль.

«Пам'ятайте 3 грудня Житомирі відбувся благодійний бал, на якому ми збирали гроші на авто для 1бату 30 ОМБ ??? Ось ця машинка !!!!! Днями вона поїде до медиків 1 бату. Я мільйон разів дякую нашим Героям, які отримали важкі поранення, деякі хлопці й ампутації, але змогли відтанцювати на 5+ для своїх побратимів. Тому що вони пройшли важкі бої і знають що таке війна !!!!! Хлопці, які танцювали – ви КРАЩІ, ви справжні ГЕРОЇ», – написала Толмачова.


Нагадаємо, під час благодійного військового балу у Житомирі, який відбувся 3 грудня, зібрали 60 тис. грн на придбання «швидкої» для 30-ї бригади.

Як повідомляв Житомир.info, 3 грудня волонтерка Юля Толмачова влаштовує благодійний бал у Житомирі, щоби зібрати гроші для 30-ї бригади. Хто з ким мав танцювати на благодійному балу можна подивитися тут.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Толмачова благодійний військовий бал 30 бригада 
Матеріали по темі