Місто

Житомирська патрульна поліція реагує на пости в Facebook, захищаючи своїх працівників

9 January 2018, 10:28

Патрульна поліція Житомирської області відреагувала на допис у Facebook житомирянки Олени Орлової, яка звинуватила патрульних у безпідставній зупинці автомобіля і відсутності людяності.

«У наших новых полицаев нет ни человечности ни понимания своего места. Сегодня я лично в этом убедилась, после того, как меня остановили за якобы нарушения ПДД. Только с самого начала они забыли представиться и потом выяснилось, что они ехали за мной несколько кварталов, чтоб к чему-то прицепиться! Нарушений не было. Я, якобы, наехала на стоп-линию перед светофором, когда остановилась на красный сигнал. Там давно уже нет линии! Она стерьта временем и не обновляется! В чем суть новой полиции?», - написала 2 січня Олена Орлова.

Вона виклала фото патрульних, бо «"героев" надо знать и проучить».

Патрульна поліція відповіла жінці 4 січня на своїй сторінці у Facebook.

«Керівництво Управління патрульної поліції в Житомирській області ДПП, зацікавив Ваш пост, про неправомірні дії працівників патрульної поліції. По даному факту було проведено перевірку, за результатами якої, інформацію про порушення службової дисципліни працівниками Управління спростовано... З Ваших слів, Ви наїхали на стоп-лінію, в той же час, керований Вами автомобіль заїхав передніми і задніми колесами за вказану лінію. Так вказана стоп-лінія має певний знос, але її наявність беззаперечна і її неможливо не побачити. В свою чергу, під час звернення до Вас працівник поліції назвав своє прізвище, посаду та спеціальне звання, а також попередив про ведення відеофіксації, що підтверджено переглядом відео з нагрудного відеореєстратора. Крім того, було встановлено, що при здійсненні маневру повороту з вул. Театральної на вул. В.Бердичівська Ви несвоєчасно увімкнули світовий покажчик повороту (п. 9.4 ПДР України), а після здійснення маневру зайняли ліву смугу (п. 10.5 ПДР України)», - йдеться у відповіді патрульних.

Вони пообіцяли у разі необхідності надати в суд дані відеоматеріали та показали стоп-кадри з автомобілем Олени Орлової.




Як повідомляв Житомир.info, з 1 січня 2018 року почали діяти нові правила ПДР, які обмежують швидкість руху транспорту в населених пунктах до 50 км/год, але приладів для вимірювання швидкості у патрульних поки немає.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патрульні ПДР фейсбук  
Матеріали по темі