Влада

Житомирським ЖЕКам дозволили списати два дитячих майданчики, системний блок та російський трактор

10 January 2018, 12:39

Житомирському ЖЕКу №3 дозволили списати системний блок та два дитячі майданчики, які вже демонтовані, а ЖЕКу №8 – трактор ВТЗ-2032 російського виробництва.

Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні міськвиконкому 10 січня.

«У зазначеному рішення мова йде про списання механізму трактора ВТЗ, який знаходився на балансі ЖЕК №8. Зазначений трактор 2006 року випуску, це російське виробництво. На сьогоднішній день немає ремонтної бази у нас в державі, щоб зробити його ремонт і привести в технічно справний стан. Також говоримо про списання з балансу ЖЕК №3 двох дитячих майданчиків за адресами: вул.Леха Качинського, 1 (введений в експлуатацію в 2004 році) і майдан Соборний, 4 (введений в експлуатацію в 2007 році). Приписом Держгірпромнагляду ще в 2013 році ЖЕКу треба було демонтувати ці майданчики, там були дерев’яні конструкції, лавочки, стовпчики і пісочниця. Майданчики демонтували ще у вересні 2017 року, самих майданчиків вже немає. Зараз ЖЕК №3 приєднується шляхом ліквідації до ЖЕКу №9 і треба привести у відповідність документи. Майданчики, фактично, демонтувало ПП «Аммонн», яке обслуговує ці території. І ще ми говоримо про списання в ЖЕК №3 системного блоку 2008 року випуску, у 2012 році його ввели в експлуатацію», - пояснив в.о. начальника управління житлового господарства Андрій Онищенко.

Як повідомляв Житомир.info, на позачерговому виконкомі 10 січня розглядали термінове питання щодо розподілу субвенцій та дотацій з державного і обласного бюджетів.




Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком ЖЕК Онищенко  
Матеріали по темі