Економіка

​CBS Холдинг – лідер регіонального ринку нерухомості

17 January 2018, 09:16

У 2017 році забудовник «CBS Холдинг» здав в експлуатацію 27 тисяч квадратних метрів житлової нерухомості, заселив 4 будинки, відкрив регіональне представництво в Запоріжжі, почав будівництво третього в цьому місті житлового комплексу і отримав дві престижні премії в галузі будівництва.

Темпи будівництва житлової нерухомості в Україні активно розвиваються. У міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України повідомляють, що обсяги будівництва за 2017 рік зросли більш ніж на чверть у порівнянні з минулим роком. Позитивна тенденція спостерігається як в столиці, так і в регіональних центрах.

Найбільше в 2017 році темпи будівництва зросли в Житомирській — 167%, Кіровоградській — 165%, Запорізькій — 141%, Одеській — 135% і Київській — 134% областях. У перших трьох лідером на ринку нерухомості стала будівельна компанія «CBS Холдинг».

У 2017 році забудовник «CBS Холдинг» став лауреатом двох престижних премій в галузі будівництва: «IBuild» від Конфедерації будівельників України в номінації «Регіональний забудовник року» і «Української народної премії» в номінації «Девелопер Запоріжжя».

Компанія «CBS Холдинг» будує 6 житлових комплексів комфорт-класу в 4-х областях України: в Запоріжжі, Житомирі, Сумах та Кропивницькому. Головний офіс компанії знаходиться Києві, в березні 2017 року в Запоріжжі відкрито регіональне представництво.

За час роботи компанії «CBS Холдинг» на будівельному ринку України було введено в експлуатацію 71 000 м² житлової нерухомості, завершено 11 будинків і 1600 сімей придбали квартири в будинках компанії.

У Житомирі «CBS Холдинг» у 2015 році побудував житловий комплекс «Капучіно». Зараз компанія будує житловий район «Тетерівський бульвар» в еко-районі Корбутівка на березі річки Тетерів. Перша черга побудована, друга будується.

У 2015 році в Кропивницькому компанія «CBS Холдинг» розпочала будівництво першого в місті за останні 10 років масштабного об'єкта нерухомості — житлового комплексу комфорт класу «Ковалівський». Будинок розташований в центрі міста, навпроти Ковалівського парку. У 2017 році була заселена перша і друга черга житлового комплексу. Третя секція побудована, четверта - будується. Всього заплановано звести 7 секцій ЖК «Ковалівський».

У Запоріжжі забудовник «CBS Холдинг» представлений із 2015 року. У 2017 році в місті було відкрито регіональне представництво компанії. «CBS Холдинг» в Запоріжжі будує житлові комплекси комфорт-класу «Олександрівський 1», «Олександрівський 2» в центрі міста і будинок підвищеної комфортності «Резиденція» на березі Дніпра з видом на острів Хортиця.

У Сумах компанія «CBS Холдинг» будує житловий комплекс «Зарічний» з панорамним видом на річку Псел. Перші дві секції житлового комплексу вже заселені, третя — побудована, четверта — будується.

2017 рік став важливою віхою на шляху розвитку компанії «CBS Холдинг». Забудовник дякує інвесторам і партнерам за довіру.

До 31 січня діє спеціальна акція від забудовника - знижка до 10% на квартиру! Ознайомитися з детальними умовами акції можна у відділі продажів компанії за адресою вул. Чуднівська, 113, за телефоном (0412) 46-07-17, (044) 337-00-52 та на сайті tb.zt.ua.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі