Події

Поліцейські шукають свідків ДТП, в якій загинув пішохід у райцентрі Житомирської області

17 January 2018, 15:01

У дорожньо-транспортній пригоді, що сталася пізно увечері 11 листопада 2017 року у смт Ємільчине, загинув 46-річний місцевий житель. Нині у рамках розслідування встановлюються усі обставини ДТП. Поліцейські просять відгукнутися очевидців та свідків події.

Про це інформує прес-служба головного управління Нацполіції у Житомирській області.

«ДТП сталася 11 листопада минулого року близько 20.30 по вул. Миру в смт Ємільчине. Унаслідок наїзду автомобілем травми отримав 46-річний житель райцентру, від яких чоловік загинув на місці події. Водій на транспортному засобі залишив місце ДТП. За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановили та знайшли автомобіль і його керманича. Для встановлення усіх обставин події слідчі просять відгукнутися свідків та очевидців події», - розповіли у поліції.

Шановні громадяни! У разі, якщо ви володієте інформацією про обставини згаданого ДТП, прохання звернутися до відділу розслідування ДТП Слідчого управління ГУ Національної поліції в області за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37 або за телефоном (0412) 40-74-31 чи на спецлінію 102.

Як повідомляв Житомир.info, на одній з вулиць Брусилова 13 січня близько 22.50 сталася ДТП: ВАЗ збив пішохода, хлопець помер у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ємільчине поліція ДТП свідок  
Матеріали по темі