Влада

На територію Києва для вантажівок обмежили проїзд, житомирських водіїв просять коригувати маршрут

18 January 2018, 11:04

Відповідно до інформації від гідрометеорологічного центру Державної служби України з надзвичайних ситуацій щодо погіршення погодних умов та з метою безперебійної роботи спеціальної техніки по забезпеченню руху транспорту в м. Києві буде обмежено в'їзд вантажного транспорту в межі міста Києва 18 січня 2018 року з 00.00 годин.

Про це інформує прес-служба САД у Житомирській області.

«У зв’язку із обмеженням в’їзду великовагових транспортних засобів до м. Києва Служба автомобільних доріг у Житомирській області звертається до водіїв, які прямують до столиці, завчасно коригувати маршрут руху з метою безперебійної роботи руху автотранспорту. Про відновлення руху буде повідомлено додатково», - зазначили в САД.

Також управлінням були розроблені картки-схеми автомобілістів в усіх напрямках Житомирської області.

«При розробці схем керувались попереднім досвідом та зважали на потенційно проблемні ділянки шляхів. Крім того, за кожною ділянкою було визначено відповідальних осіб та спецтехніку. Варто зауважити, що для якісної роботи під час ліквідації наслідків негоди необхідна комунікація з іншими областями. Шановні водії, у зв’язку з погіршенням погоди, просимо без нагальної потреби не сідати з кермо!», - зазначили у прес-службі САД в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, за інформацією синоптиків, у Житомирській області з 16 по 20 січня очікується ускладнення погодних умов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД погода Київ вантажівка рух транспорт  
Матеріали по темі