Влада

​Житомирські правоохоронці розповіли, як викликати поліцію без телефону

19 January 2018, 09:40

У Житомирі працівники Управління поліції охорони розповіли містянам про те, як швидко викликати правоохоронців у разі потреби, скориставшись «тривожною кнопкою» у публічному місці. Такі кнопки незамінні у неординарних чи екстрених ситуаціях, коли немає можливості скористатись телефонним зв’язком.

Про це повідомляє прес-служба Управління поліції охорони в Житомирській області 19 січня.

«Жителі міста та області Житомирщини мають право безпечно почуватися у будь-який час на вулицях. Тому для безпеки громадян ми встановлюємо кнопки «Термінового виклику поліції» в громадських місцях та інформуємо про них. На сьогоднішній день на Житомирщині й безпосередньо в обласному центрі функціонують понад 200 таких кнопок», – наголосив начальник Управління поліції охорони в Житомирській області Ігор Товкач.

Правоохоронці розповіли, де можна знайти і як скористатися «тривожною кнопкою» .

«Тож, шановні житомиряни, якщо на фасадах аптек, магазинів, кафе, розважальних закладів, в інших публічних місцях ви побачили яскраві жовто-сині наліпки з написом «Терміновий виклик поліції», знайте: у разі виникнення неоднозначної, підозрілої або загрозливої для вас чи інших людей ситуації можливо викликати поліцію одним натисканням на кнопку. Уже за лічені хвилини на місце виклику прибуде озброєний наряд реагування поліції охорони», – зазначають у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 27 грудня у Житомирі поліцейські охорони затримали нетверезого чоловіка, який о 5 ранку побив вивіски торговельної точки та перукарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція охорони тривожна кнопка 
Матеріали по темі