Події

До лікарні госпіталізували двох жителів Житомирської області з обмороженням

19 January 2018, 10:21

До Чуднівської лікарні в Житомирській області з обмороженням потрапили двоє чоловіків.

Про це 19 січня Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Микола Мінчук.

«18 січня до лікувального закладу потрапили двоє мешканців Чуднівського району. До травматологічного відділення районної лікарні з діагнозом: обмороження обох стоп госпіталізовано мешканця села Подолянці, 1953 року народження. З обмороженням пальців нижніх кінцівок потрапив на лікарняне ліжко й 50-річний мешканець села Волосівка цього ж району. Наразі встановлюються обставини подій. До слова, з початком холодів на Житомирщині від переохолодження організму померли вже 4 осіб. Тому варто уникати довготривалого перебування на вулиці холодної вітряної погоди, а ще не вживати спиртного. Як свідчить багаторічний аналіз, у більшості випадків від переохолодження гинуть та травмуються особи, які перебували в стані алкогольного сп'яніння. І насамкінець, якщо раптом на вашому шляху трапиться людина, що лежить на снігу, не поспішайте відвести погляд, а краще викличте карету швидкої допомоги», - наголосив Микола Мінчук.

Як повідомляв Житомир.info, 16 січня 2018 року в Коростенському районі Житомирської області до лікарні з відмороженням потрапив 38-річний чоловік.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мінчук ОДА обмороження лікарня  
Матеріали по темі