Місто

Влада звітує про новорічні та різдвяні свята для маленьких житомирян, на які витратили близько 300 тис. грн

20 January 2018, 11:24

Свято Водохреща віншує Різдвяні свята. У цьому році вони видалися напрочуд наповненими, веселими, різнобарвними. Структурні підрозділи Житомирської міської ради зробили все для того, щоб маленькі житомиряни отримали гарний настрій від участі у новорічно-різдвяних заходах.

Про це повідомляє 19 січня сайт Житомирської міської ради та називає організаторів новорічних свят: управління культури міської ради; управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради; Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді.

«10,5 тисяч дітей різних соціальних категорій стали учасниками казкових дійств, підготовлених працівниками Міського палацу культури, Міського культурно-спортивного центру, Обласної філармонії ім. С. Ріхтера, Обласного академічного театру ляльок. Кожна дитина отримала новорічний подарунок. На організацію Новорічних свят з міського бюджету було виділено близько 300тис. грн», - йдеться у повідомленні.

У святкових дійствах узяли участь діти таких соціальних груп: діти з багатодітних сімей; діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; діти із сімей учасників АТО; діти з інвалідністю; обдаровані діти; діти із сімей, які знаходяться у складних життєвих обставинах. Новорічні подарунки також отримали діти-спортсмени – учасникиспортивних змагань, організованих управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту.

«Спеціалісти Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді також привітали дітей – вихованців спеціалізованих шкіл №1 та №2; дітей, які відвідують Благодійний фонд «Місія в Україну»; дітей, які перебувають у СІЗО; Обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім». За місцем проживання отримали подарунки діти, обмежені у русі. Новорічне привітання було організовано для дітей, які напередодні Нового року перебували на лікуванні у Центральній дитячій міській лікарні. Спільно із громадською організацією «Компас» Центром було долучено до новорічно-різдвяних привітань ще близько 200 дітей соціально незахищених категорій» - інформує міська влада.

Як повідомляв Житомир.info, на Різдвяному ярмарку випили 7 тонн глінтвейну та з’їли 500 кг ковбаси.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новий рік Різдво міська рада діти подарунки  
Матеріали по темі