Події

Бердичівлянина, підозрюваного в смерті дружини, взяли під варту на два місяці, - поліція

22 January 2018, 13:38

22 січня бердичівський суд обрав запобіжний захід для 28-річного жителя Бердичева, якого підозрюють у задушенні дружини.

Про це 22 січня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«22 січня за клопотанням поліції та погодження з прокуратурою судом обрано запобіжний захід для 28-річного бердичівлянина у вигляді тримання під вартою. Поліцейські затримали чоловіка 19 січня та оголосили йому підозру у вбивстві 29-річної дружини, що сталося напередодні увечері», - інформує поліція.

За даними відділу комунікації, близько 21.50 18 січня до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення від лікаря екстреної медичної допомоги про констатацію смерті 29-річної жінки.

«У ході подальшої перевірки усіх обставин було встановлено, що причиною смерті загиблої є механічна асфіксія (удушення). За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 19 січня у рамках ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України поліцейські затримали 28-річного чоловіка за підозрою у нанесенні фатальних тілесних ушкоджень дружині», - йдеться в повідомленні.

Поліція попередньо встановила, що того вечора між подружжям виник черговий конфлікт, у ході якого підозрюваний накинувся на жінку.

22 січня затриманому визначили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави, - інформує відділ комунікації. За умисне вбивство законом передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років.

Нагадаємо, напередодні депутат Житомирської обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Ілля Смичок закликав через Facebook усіх небайдужих прийти до суду і запевняв, що він разом з колегою-депутатом Ігорем Романським обов’язково буде, а справа вже на контролі у Верховній Раді.

Як повідомляв Житомир.info, 29-річна бердичівлянка Юлія Козак загинула 18 січня. Її чоловіка Святослава Козака затримали за підозрою у вбивстві дружини. Без мами залишився 7-річний хлопчик.

Житомир.info

Фото з соцмережі:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство вбивця дружина  
Матеріали по темі