Місто

В центрі Житомира хочуть повісити ще два рекламних телеекрани

22 January 2018, 14:13

Влада Житомира збирається розглянути питання про розміщення кількох об’єктів зовнішньої реклами, серед яких – два телеекрани на фасадах будинків.

Відповідний проект рішення виконкому 22 січня оприлюднений на сайті міської ради.

«Розглянувши заяви розповсюджувачів зовнішньої реклами щодо наданнядозволу на розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі відповідно дозаконів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про рекламу», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», рішень виконавчого комітету Житомирської міської ради від 11.03.2010 № 168 «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі», від 22.12.2016 № 1164 «Про затвердження Архітектурно-художньої концепції зовнішнього вигляду вулиць і територій міста Житомира», виконавчий комітет міської ради вирішив надати дозвіл на розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі суб’єктам господарювання згідно з додатком 1 – терміном на 5 років», - зазначається у проекті рішення.

Перелік суб’єктів господарювання, яким збираються надається дозвіл на розміщення зовнішньої реклами:

1. Фізичній особі-підприємцю Фарафонову Глібу Руслановичу за адресою вул. Велика Бердичівська, 15/1 (телеекран на фасаді будинку).

2. Товариству з обмеженою відповідальністю «АТБ-Маркет» за адресою вул. Перемоги, 24 (планшети - 2 шт., місце №1; планшети - 4шт., місце №2 та дахова конструкція на фасаді будівлі).

3. Товариству з обмеженою відповідальністю - фірмі «Діадема» за адресою вул. Київська, 50 (телеекран на фасаді будинку).

4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Ашан Україна Гіпермаркет» за адресою вул. Київська, 77 (дахові конструкції, місця №1, №2 та рекламна вивіска на фасаді будівлі зі сторони вул. Михайла Грушевського).

Також у проекті рішення є додаток 2 – перелік з 12 суб’єктів господарювання, яким не погоджують розміщення зовнішньої реклами.

«У зв’язку з тим, що оформлення поданих документів не відповідає встановленим вимогам, непогодженням власником місць розташування засобів зовнішньої реклами відповідно до ст. 4-1 Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», п.п. 4, 16, 22 Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067, п.п. 4.12, 5.19, 8.1, 8.15 Правил розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі, затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 11.03.2010 № 168, Архітектурно-художньої концепції зовнішнього вигляду вулиць і територій міста, затвердженої рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.12.2016 № 1164», - так у проекті рішення визначена причина відмови.

Перелік суб’єктів господарювання, яким не планують погоджувати розміщення засобів зовнішньої реклами та хочуть відмовити в наданні дозволу на їх розміщення:

фізичній особі-підприємцю Нужді Дмитру Леонідовичу за адресоюмайдан Соборний, 6 (спеціальна наземна конструкція);

товариству з обмеженою відповідальністю «Промконтракт» ЛТД за адресою вул. Київська, 79 (спеціальна наземна конструкція - скрол);

товариству з обмеженою відповідальністю «Рекламно-Інформаційний Центр «Медіа-Люкс» за адресою вул. Перемоги, 54 (спеціальна наземна конструкція);

фізичній особі-підприємцю Хандожко Олені Анатоліївні за адресою проспект Миру,4 (тимчасова виносна спеціальна конструкція);

фізичній особі-підприємцю Шевчук Тетяні Леонідівні за адресою вул. Київська, 52 (тимчасова виносна спеціальна конструкція);

фізичній особі-підприємцю Куликівському Віктору Анатолійовичу за адресоюпроспект Миру, 43-а (тимчасова виносна спеціальна конструкція);

фізичній особі-підприємцю Талану В'ячеславу Вікторовичу за адресою вул. Небесної Сотні, 16 (тимчасова виносна спеціальна конструкція);

товариству з обмеженою відповідальністю «Кронас-Трейд» за уточненою адресою шосе Київське, 19 (банер на фасаді будівлі);

рекламному агентству «Стар» у формі товариства з обмеженою відповідальністю за адресою вул. Велика Бердичівська, 3 (лайтпостер з улаштуванням павільйону зупинки громадського транспорту).;

товариству з обмеженою відповідальністю «Грайф Флексіблс Україна» за адресою вул. Промислова, 1/154 ( щит на паркані);

фізичній особі-підприємцю Глухих Олені Ігорівні за адресою майдан Житній Ринок, 1 (банер на фасаді будівлі);

фізичній особі-підприємцю Гречковському Олександру Йосиповичу за адресою проспект Незалежності, 13 (транспарант-перетяжка на опорах контактної мережі комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» міської ради).

У разі прийняття рішення, комунальне підприємство «Інспекція з благоустрою м. Житомира» має в місячний термін провести демонтаж зазначених у додатку 2 спеціальних конструкцій зовнішньої реклами.

Як повідомляв Житомир.info, 9 вересня минулого року виконком дозволив ТОВ «Ростмедіа.ТВ» розмістити зовнішню рекламу у вигляді телеекрану на вул. Михайлівська, 4 терміном на 5 років. 6 грудня дозвіл на розміщення телеекрану на фасаді будинку №20 на вулиці Київській отримав ФОП Фарафонов Гліб Русланович.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком реклама рекламна конструкція екран  
Матеріали по темі