Влада

У рейтингу КВУ за результатами минулого року голова Житомирської ОДА – в «міцних середняках»

24 January 2018, 15:31

Комітет виборців України 22 січня презентував «Рейтинг діяльності голів ОДА у 2017 році».

Про це повідомляє сайт КВУ.

«Презентовано дослідження КВУ щодо діяльності голів обласних державних адміністрацій у 2017 році. При визначенні рейтингу очільників ОДА враховувалися показники соціально-економічного розвитку регіонів та результати експертного опитування», - йдеться у повідомленні.

В матеріалах презентації зазначається, що голова Житомирської ОДА Ігор Гундич знаходиться в групі «середні результати» і посідає 11 місце серед 24 губернаторів. Його загальна кількість балів – 35,10.

«Протягом дослідного періоду позиція Житомирської ОДА трохи погіршилася, але далі перебуває поміж міцних середняків. Незважаючи на достатньо стабільні досягнення у сфері соціально-економічного розвитку, в області спостерігаються негативні тенденції, на які зважать експерти. Це стосується, насамперед, питань корупції поміж, питань нелегального видобутку бурштину та високих транспортних тарифів», - зазначається в дослідженні КВУ.

Нагадаємо, в рейтингу КВУ за результатами І півріччя 2017 року Ігор Гундич був на 9 місці.







Як повідомляв Житомир.info, тижневик «Ділова столиця» 22 січня оприлюднив свій рейтинг губернаторів за результатами роботи в січні-вересні 2017 року: Ігор Гундич знаходиться на 14 місці з 23.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рейтинг Гундич КВУ  
Матеріали по темі