Події

В одній з лікарень Житомирської області намагаються вивести з коми 35-річного чоловіка з обмороженням

24 January 2018, 16:09

У Коростенському районі Житомирської області з обмороженням до лікарні госпіталізували 35-річного чоловіка, потерпілий знаходиться в комі.

Про це інформує прес-центр УОЗ.

«18 січня у с. Вільшанка Чуднівського району біля залізничного вокзалу був госпіталізований 50-річний чоловік з обмороженням обох стоп четвертого ступеня. Сьогодні, 24 січня аналогічний випадок стався у с. Давидки Коростенського району, де з будівлі закинутого будинку був госпіталізований 35-річний чоловік. Постраждалий знаходиться у важкому прекоматозному стані. За інформацією лікувальних закладів міста Житомира випадків обмороження та переохолодження не зафіксовано. Втім, за словами завідуючого опіковим відділенням Богдана Нікітенка, до обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського було доставлено двох чоловіків з Житомирського району з обмороженням верхніх та нижніх кінцівок. Але це сталося ще на початку місяця. Пацієнтам була надана уся необхідна медична допомога. До обласної дитячої клінічної лікарні діти з переохолодженням та обмороженням не поступали», - йдеться у повідомленні УОЗ.

Як повідомляв Житомир.info, 18 січня 2018 року до лікувального закладу з обмороженням потрапили двоє мешканців Чуднівського району Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростенський район обмороження лікарня  
Матеріали по темі