Події

У Житомирській області потяг декілька метрів протягнув чоловіка, якому затисло ногу дверима

25 January 2018, 10:03

На станції «Іванківці» в Бердичівському районі двері потяга затисли ногу чоловіку, після чого він впав та сильно травмувався.

Про це пише сайт Бердичів.BIZ.

«Подія сталася 24 січня близько 18:00 на залізничному переході в селі Іванківці Бердичівського району. Місцевий житель, близько 65 років, повертався додому електричкою, при виході на станцію його одяг притиснули двері. За словами свідків, чоловіка близько 40 метрів протягнуло за потягом. У результаті нещасного випадку чоловік отримав серйозні тілесні ушкодження та був госпіталізований до медичного закладу. Лікарі діагностували у нього численні переломи ребер, зараз він знаходиться в реанімаційному відділенні під цілодобовим спостереженням», - йдеться на сайті.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info інформацію про подію підтвердили.

«24 січня о 20:30 до поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що у Бердичівську районну лікарню був госпіталізований житель села Іванківці, 1953 р.н. У чоловіка діагностовано забої грудної клітини та переломи ребер. На даний час відомо, що близько 19:45 чоловік отримав травми на пероні платформи станції Іванківці. Внаслідок затискання автоматичних дверей потягу, чоловіку затисло ноги, а потім він впав. Відповідна подія була кваліфікована за ч.2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) ККУ», - розповіла керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 29 листопада 2017 року а Бердичеві внаслідок наїзду вантажним потягом жінка загинула на місці події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичівський район Ващенко потяг  
Матеріали по темі