Політика

​Депутати можуть ліквідувати регламентну комісію Житомирської міської ради

25 January 2018, 10:04

Депутати на наступній сесії Житомирської міської ради можуть ліквідувати регламентну комісію.

Питання легітимності роботи цієї комісії на позачерговій сесії 25 січня підняла голова фракції Опозиційного блоку Наталія Леонченко.

«Ви читаєте рекомендації комісії з питань депутатської діяльності та регламенту, але зараз в комісії лише два депутати, а має бути по Регламенту мінімум три. Може, вони ще й протоколи підписують? Наскільки це легітимно?», - запитувала Леонченко.

Мер Сергій Сухомлин подякував їй за зауваження і запропонував розглянути питання функціонування комісії на наступній сесії.

«Давайте на наступну сесію виносити питання про цю комісію, бо ніхто не приймав рішення про її ліквідацію», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, зараз в регламентній комісії лише два депутати – голова комісії, представник ВО «Свобода» Сергій Онищук та депутат від Блоку Петра Порошенка Ольга Блажкевич. В жовтні минулого року депутат від БПП Анатолій Сахневич захотів перейти з регламентної комісії до бюджетної.

На сесії присутні 38 депутатів з 42, відсутні два представники БПП – Костянтин Єремейчук і Петро Рудь та два депутати з фракції ВО «Батьківщина» - Людмила Кропивницька і Олександр Величко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: депутат міська рада регламент комісія  
Матеріали по темі