Політика

В регламентній комісії Житомирської міської ради може залишитися лише два депутати

30 October 2017, 11:20

Депутат Житомирської міської ради Анатолій Сахневич (фракція Блоку Петра Порошенка) хоче перейти з регламентної комісії до бюджетної.

Відповідний проект рішення сесії опублікований на сайті міської ради 27 жовтня.

«Розглянувши звернення депутата Житомирської міської ради сьомого скликання Сахневича А.О., відповідно до ст.ст. 47, 50 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 18, 20 «Про статус депутатів місцевих рад», ст. 7 Регламенту Житомирської міської ради, Положення про постійні комісії Житомирської міської ради міська рада вирішила виключити зі складу постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, дотримання законодавства та протидії корупції депутата Житомирської міської ради сьомого скликання Сахневича Анатолія Олександровича та зарахувати його членом постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій», - зазначається у проекті рішення.

Нагадаємо, зараз у складі регламентної комісії, яку очолює депутат від ВО «Свобода» Сергій Онищук, три людини. Найчисельнішою є бюджетна комісія – у її складі 13 депутатів, в земельній – 12, в гуманітарній – 7, в комісії з питань ЖКГ – 6 депутатів. Всього у міській раді 42 депутати, секретар міської ради Наталія Чиж не може бути членом депутатської комісії.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії 14 грудня 2015 року депутат від Радикальної партії Ірина Ярмоленко відмовилася очолювати регламентну комісію міської ради через те, що у назву додали слова про антикорупційну діяльність, після чого керівник обласного осередку РПЛ Ілля Смичок написав, що вона зрадила виборців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі