Події

У районі Житомирської області вигоріла хата, в соцмережах пишуть – будинок АТОшника

25 January 2018, 14:21

24 січня о 17:54 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в смт Хорошів.

Про це рятувальників сповістили сусіди, які помітили полум’я з оселі. Власників житла на момент загоряння вдома не було.

«По прибуттю чергового караулу вогнеборців полум’я вже охопило дах помешкання на загальній площі 50 кв м. Також було помітно горіння у житлових кімнатах. Такому поширенню вогню послугував пізній виклик вогнеборців. Оцінивши обстановку, начальник караулу прийняв рішення про залучення для гасіння пожежі додаткових сил та засобів для підвозу води. Силами бійців ДСНС о 18:50 пожежу локалізовано, а о 21:00 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити покрівлю та домашнє майно в оселі. Проте рятувальникам вдалося запобігти перекиданню полум’я на господарську будівлю, розташовану в 3 м від осередку займання. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало неправильне влаштування пічного опалення», - повідомляють рятувальники.

У соцмережах поширюється інформація про те, що в будинку проживав командир гармати 95-ї ОДШБР разом з батьками.

«Вчора, 24.01.2018 року, в смт Хорошів Житомирської області повністю згорів будинок нашого бойового товариша та його батьків, командира гармати 95-ї ОДШБР сержанта Ковальчука Максима Сергійовича, який з початку війни і по цей час, проходить службу в нашому підрозділі на фронті. Іншого житла родина не має. Знаю, що зараз всім нам важко, але ХТО, ЯК НЕ МИ всі разом ЗМОЖЕМО ДОПОМОГТИ СПРАВЖНЬОМУ ВОЇНУ! Картка «УкрСибБанк» 5169 3075 0394 1069, Ковальчук Максим Сергійович», - написав Сергій Савченко на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляв Житомир.info, за три тижні нового року в Житомирській області зареєстровано 115 пожеж, на яких загинуло 7 осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Хорошів пожежа АТОшник будинок ДСНС  
Матеріали по темі