Влада

Сухомлин на міжнародній конференції презентував досвід Житомира по залученню кредитів

26 January 2018, 09:47

Мер Сергій Сухомлин презентував досвід Житомира щодо залучення кредитних ресурсів на конференції «Досвід Польщі, Норвегії та України у сфері підвищення енергоефективності міського господарства», організованій Асоціацією міст України спільно з Асоціацією міст Польщі, Норвезькою асоціацією місцевих та регіональних влад та Асоціацією «Енергоефективні міста України».

Про це 25 січня повідомила прес-служба міської ради.

«Цей захід зібрав міських голів та представників органів місцевого самоврядування з українських, польських на норвезьких міст, експертів організацій, що працюють у сфері енергоефективності, представників центральних органів влади. Мета заходу– представлення результатів Проекту «Польсько-норвезька допомога для підвищення енергоефективності в Україні», обговорення Державної політики у сфері енергоефективності, презентація кращих практик підвищення енергоефективності у міському господарстві», - йдеться у повідомленні.

Презентація мера Житомира оприлюднена на сайті міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 25 січня депутати обговорювали механізм впливу на використання грантових коштів НЕФКО, які зараз напряму отримують підрядники і не завжди їх ефективно використовують.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин енергоефективність презентація кредит  
Матеріали по темі