Фоторепортаж

На скільки за рік подорожчала кава в житомирських закладах. Фоторепортаж

26 January 2018, 15:30

Житомиряни традиційно розпочинають ранок з кави. І не лише розпочинають: кавують за ланчем, зустрічаються за горнятком ароматного напою з друзями в обідню пору, а дехто навіть дозволяє собі кавусю на ніч – переважно «сови», у яких увечері «вмикається моторчик».

У Житомирі каву пропонує чи не кожний другий заклад, сповіщаючи про це яскравими вивісками. Обійшовши кав’ярні та магазини на вулицях Київській, Михайлівській, Бердичівській та Малій Бердичівській, констатуємо: за рік кава майже не подорожчала.

У більшості закладів склянка еспресо коштує 8 грн, щоправда, нашому фотокореспонденту вдалося знайти два місця, де продають по 7 грн. Американо вартує від 7 грн, але в більшості місць – 9 грн.

Найдорожчий кавовий напій - капучино з наповнювачами, коштує 29 грн плюс-мінус гривня.

Нагадаємо, у 2017 році деякі заклади в Житомирі пропонували каву для студентів по 6 грн за склянку. У 2016-му горнятко еспресо можна було знайти по 5 грн.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2017-го прем’єр-міністр України Володимир Гройсман випив кави на житомирській Михайлівській, зайшов в аптеку та зробив селфі з дітьми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фоторепортаж кава  
Матеріали по темі