Події

Колишнього начальника Житомирського міськвідділу ДАІ, який попався на хабарі, взяли під варту з правом внесення застави

26 January 2018, 18:08

26 січня Корольовським районним судом у Житомирі було обрано міру запобіжного заходу начальнику Лугинського відділення поліції Коростенського відділу поліції ГУНП в області Костянтину Перепелиці який напередодні попався на хабарі.

Про це у коментарі Житомир.info 26 січня розповів заступник військового прокурора Житомирського гарнізону, майор юстиції Олексій Рихлюк.

«Корольовським районним судом м. Житомир за наслідками розгляду клопотання військової прокуратури Житомирського гарнізону затриманому напередодні полковнику поліції обрано міру запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з визначенням застави у розмірі 264 тис. грн. 26.01.2018 року посадовій особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України», - сказав Олексій Рихлюк.

Нагадаємо, 25 січня, працівники Управління СБУ та військової прокуратури затримали начальника Лугинського відділення поліції Коростенського відділу поліції ГУНП в Житомирській області на хабарі у 10 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, на сайті ГУНП у Житомирській області зазначається, що начальником Лугинської поліції є Костянтин Перепелиця. Також на сайті головного управління Нацполіції у Житомирській області є інформація про те, що у червні 2016 року за результатами співбесіди Костянтин Перепелиця займаній посаді не відповідає та підлягає переміщенню на нижчу посаду.

До 29 липня 2016 року Костянтин Перепелиця працював на посаді начальника управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУНП, про що свідчить його декларація.

У грудні 2014 року Перепелиця був начальником Житомирського міського відділу ДАІ та їздив в АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рихлюк прокуратура перепелиця суд  
Матеріали по темі