Події

Чоловік, якому затисло ногу дверима електрички на станції в Житомирській області, розповів подробиці події

27 January 2018, 09:35

На залізничній станції села Іванківці в Бердичівському районі Житомирської області ледве не сталася трагедія. Там у дверях електропоїзду затисло пасажира.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Чоловік похилого віку збирався вийти, однак двері перед ним просто не відчинилися. Тоді пасажир кинувся до сусіднього вагону, бо потяг зупиняється в Іванківцях лише на хвилину. І вже там у дверях пенсіонера затисло, а електричка рушила з місця та почала набирати швидкість.

«Він почав кричати, пасажири вийшли, стоп-кран зірвали. У нього нога лишилася в тамбурі, а його тягнуло», - розповів Петро Вакулюк, який живе поряд зі станцією.

Постраждалий госпіталізований до райцентру.

«Чоловік поступив у важкому стані із закритою травмою грудної клітки, множинні переломи ребер зліва і перелом лопатки», - розповів керівник хірургічним відділенням Бердичівської районної лікарні Микола Цюзь.

Пенсіонер розповів, що повертався з Бердичева до свого села, приготувався до виходу заздалегідь, а коли потяг зупинився, двері не відчинилися.

«То я пішов через тамбур у другі двері. А там половина їх відкрита була. Я в цю половину хотів вискочити, а мене затисло – він у цей момент закрив. В мене затисло руку і ногу. І поїхав», - пояснив Іван Бойко.

На ходу йому вдалося вирвати з дверей руку, але від цього стало ще гірше – чоловік упав головою вниз, а нога залишилася в дверях.

«Там люди почали кричати, сніжками по склу. Всередині хтось помітив і зірвав стоп-кран», - каже постраждалий.

Його потяг протягнув зо півсотні метрів. Пенсіонер каже, що якби двері були справні, а машиніст уважніший – цього б не сталося.

«В Європу хочемо йти, а двері нормально не відкриваються», - дивується він.

За фактом інциденту вже розпочато відомче розслідування, котре має з’ясувати причини травмування пасажира та відповідальність за це машиніста і технічного персоналу, котрий обслуговує рухомий склад.

«Нададуть висновки експерти стосовно справності дверей», - обіцяє начальник Бердичівського залізничного вокзалу Тетяна Біда.

У поліції ж за фактом травмування пенсіонера електропотягом відкрили кримінальне провадження. Деталі його поки що не розголошуються.

Як повідомляв Житомир.info, 24 січня на станції «Іванківці» Житомирської області потяг декілька метрів протягнув чоловіка, якому затисло ногу дверима.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг станція Бердичівський район  
Матеріали по темі