Влада

Мер Житомира розпорядився більш як на 100% преміювати директора міського центру соцслужб

30 January 2018, 09:45

Директор Житомирського міського центру соцслужб Ольга Юрченко у січні 2018 року отримає премію більше 100% від окладу.

Розпорядження «Про преміювання директора Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юрченко О. І. за січень 2018 р.» міський голова підписав 25 січня 2018 року.

«Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (зі змінами), наказу Міністерства соціальної політики України від 18.05.2015 року №256 «Про умови оплати праці працівників закладів соціального захисту дітей, закладів соціального обслуговування і центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» (зі змінами), Положення про преміювання працівників Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді:

Преміювати директора Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юрченко Ольгу Іванівну за січень 2018 року в розмірі 116% місячної заробітної плати та фактично відпрацьований час в межах затверджених видатків на оплату праці», - йдеться в розпорядженні мера.

Як повідомляв Житомир.info, мер Сергій Сухомлин затвердив розподіл чисельності працівників виконавчих органів Житомирської міської ради на 2018 рік, штатні розписи та посадові оклади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Юрченко Сухомлин премія  
Матеріали по темі