Події

Неподалік Житомира Skoda в’їхала у відбійник, загинули дві людини

30 January 2018, 10:23

30 січня на автодорозі Київ-Чоп у Житомирському районі водій автомобіля Skoda, не впоравшись з керуванням, здійснив зіткнення з колесовідбійником.

Від отриманих травм загинув сам керманич та пасажирка легковика, - повідомив Житомир.info відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 7.00 на 152 км автодороги Київ-Чоп, поблизу села Іванівка Житомирського району. За попередньою інформацією, 39-річний водій легковика, рухаючись у напрямку Житомира, не впорався з керуванням транспортним засобом та здійснив зіткнення із колесовідбійником. На момент ДТП в салоні автомобіля, окрім керманича, знаходились ще троє пасажирів. Їх особи нині встановлюються. Водій та 20-річна пасажирка загинули на місці пригоди, ще двом - чоловіку 1993 р. н. та жінці 1971 р. н. - надано медичну допомогу без госпіталізації», - інформує поліція.

На місці події працює слідчо-оперативна група Житомирського відділення поліції.

За повідомленням, попередня правова кваліфікація події - ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставин.

Як повідомляв Житомир.info, 28 січня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області зіштовхнулися три автомобілі: люди збирали яблука, які висипалися з вантажівки.

Фото ГУНП в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія відбійник  
Матеріали по темі