Влада

Влада Житомира планує визначити місця для торгівлі квітами до 8 березня

30 January 2018, 11:14

Житомирська влада планує визначити місця для торгівлі квітами до 8 березня та ритуальними товарами перед Пасхою.

Проекти рішення виконавчого комітету «Про організацію тимчасових торговельних майданчиків у м. Житомирі для торгівлі живими квітами» та «Про організацію тимчасових торговельних майданчиків у м. Житомирі для торгівлі товарами ритуального призначення» опубліковані на сайті мерії 30 січня 2018 року.

«З метою задоволення потреби мешканців міста живими квітами на час святкування Міжнародного жіночого дня – 8 березня, відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив: Погодити КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради організацію тимчасових торговельних майданчиків для торгівлі живими квітами з 01 по 08 березня 2018 року включно з 08.00 до 21.00 за адресами: вулиця Велика Бердичівська, 71 (ріг вулиць Великої Бердичівської та Довженка); проспект Миру, 10; вулиця Покровська, 96; вулиця Вітрука, 13, 45; ріг вулиць Івана Сльоти та Шевченка; вулиця Київська, 89; площа Перемоги, 10; вулиця Бориса Лятошинського, 15», - йдеться у проекті.

«З метою задоволення потреби мешканців міста товарами ритуального призначення на час святкування Пасхи (Великодня) та поминального тижня, відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:

Погодити КП «Інспекція з благоустрою м .Житомира» Житомирської міської ради організацію тимчасових торговельних майданчиків для торгівлі товарами ритуального призначення з 01 квітня по 30 квітня 2018 року з 08.00 до 21.00 за адресами: вулиця Велика Бердичівська, 71 (ріг вулиць Великої Бердичівської та Довженка); проспект Миру, 8, 10, 15, 63; вулиця Покровська, 131, 151; вулиця Вітрука, 13, 45; ріг вулиць Івана Сльоти та Шевченка; вулиця Чуднівська, 94-96; площа Перемоги, 10», - зазначається у проекті рішення.

Директор КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрій Юзвинський у коментарі Житомир.info 30 січня розповів, що у місті така торгівля організовується не вперше.

«Є два проекти рішення щодо 8 березня та святкування Паски. Ми вирішили визначити місця та об’єднати продавців квітів та ритуальними товарами, аби перед святами це все не було хаотично. Якщо не помиляюся вдруге ми визначаємося з торговельними точками для продавців ритуальним товаром, та втретє – до Дня 8 березня», - сказав Юрій Юзвинський.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році 15 лютого був опублікований на сайті мерії проект рішення про те, що влада планує зробити офіційні тимчасові торгівельні майданчики: на час святкування Міжнародного жіночого дня – для торгівлі квітами; на час святкування Пасхи та поминального тижня – для продажу товарів ритуального призначення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Юзвинський проект торгівля  
Матеріали по темі