Влада

У Новоград-Волинському районі до 1 червня планують відкрити оновлений за 5,6 млн грн дитсадок

31 January 2018, 09:15

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич встановив дедлайн голові Новоград-Волинської райдержадміністрації та районної ради до 1 червня відкрити дитячий садочок у селі Гульськ.

Про це він сказав 30 січня під час робочої поїздки до Новоград-Волинського району.

«Я ставлю задачу керівництву Новоград-Волинського району – до 1 червня відкрити дитячий садочок. Це буде один із символів змін, які сьогодні відбуваються на території України за підтримки Президента України та Уряду. Проект добудови садочку поданий до переліку об’єктів, які фінансуватимуться за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Якщо об’єкт перспективний для громади – я сам особисто його відвідую, щоб потім об’єктивно виставляти оцінки. Одразу видно, що готовність цього об’єкту на сьогоднішній день достатньо висока», – сказав Ігор Гундич.

Також він додав, що до 8 лютого регіональна комісія має оцінити проекти регіонального розвитку Житомирської області, які фінансуватимуться цього року з ДФРР, а 12 лютого відбудеться засідання комісії, де будуть оголошені результати.

Загальна вартість об’єкту – 5,6 млн грн. У 2018 році подано до ДФРР пропозиції щодо фінансування завершення будівництва на суму 3 млн 57,7 тис. грн.

Дитячий садочок розрахований на 4 вікові групи, 56 дитячих місць.

У будівлі вже проведено опалення від котельні на твердому паливі Гульської ЗОШ та на 90% виконані внутрішні роботи. Проведено каналізацію та воду.

Як повідомляв Житомир.info, голова Житомисрької ОДА 24 січня поставив дедлайн новому керівнику Радомишльськлої райдержадміністрації: до 1 травня термосанація гімназії має бути завершена. А 25 січня в Черняхові Ігор Гундич також поставив дедлайни новопризначеному керівнику на підтвердження його професійності - завершити процес об‘єднання громад, до кінця року побудувати амбулаторію та створити опорну школу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич дитсадок Новоград-Волинський район  
Матеріали по темі