Влада

У Житомирі три державні нотаріальні контори об’єднали в одну

31 January 2018, 10:15

У Житомирі ліквідували три державні нотаріальні контори, натомість створили одну.

Про це 30 січня повідомила прес-служба головного управління юстиції в Житомирській області.

«Розпочате кілька місяців тому реформування державного нотаріату у Житомирі та Житомирському районі завершилося ліквідацією Першої, Другої і Третьої житомирських державних нотаріальних контор та створенням Житомирської державної нотаріальної контори Житомирської області з відповідно новою організаційно-штатною структурою, що працює за принципом «єдиного вікна» для населення міста Житомир та Житомирського району. Це дозволить покращити нотаріальне обслуговування населення, сприятиме швидкому та якісному вчиненню нотаріальних дій, отриманню громадянами у необхідному обсязі кваліфікованої правової допомоги».

Архіви ліквідованих державних нотаріальних контор передано до Житомирського обласного державного нотаріального архіву, що знаходиться за адресою: вул. М. Сціборського, 6-а, м. Житомир.

Житомирська державна нотаріальна контора Житомирської області знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Леха Качинського, 12-А. За цією адресою досі вказані всі три державні нотаріальні контори, посади завідувачів та нотаріусів яких є вакантними.

Телефон: (0412) 22-26-52, завідувач контори – Поліщук Андрій Ігорович.

Нагадаємо, з вересня 2016 року головне управління юстиції в Житомирській області очолює екс-начальник реєстраційної служби Севастополя Олександр Грабар.

Як повідомляв Житомир.info, одного з житомирських нотаріусів притягнуть до відповідальності за аферу на $450 тис.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: юрист нотаріус юстиція реформування  
Матеріали по темі