Влада

Житомирська облрада хоче ще на рік продовжити контракт з директором ДЮСШ з легкої атлетики

2 February 2018, 10:59

Житомирська обласна рада хоче ще на рік продовжити контракт з директором спеціалізованої ДЮСШ з легкої атлетики.

Відповідний проект рішення сесії 1 лютого оприлюднений на сайті облради.

«Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення обласної ради від 21.12.17 № 900 «Про затвердження Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», враховуючи пропозицію обласної державної адміністрації від 31.01.18 № 0567/51/2-18, рекомендації постійної комісії обласної ради згуманітарних питань, обласна рада вирішила переукласти контракт з Дмухівською Надією Сергіївною – директором Житомирської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики Житомирської обласної ради, строком на один рік, з 04 травня 2018 року по 03 травня 2019 року», - зазначається у проекті рішення.

Нагадаємо, свого часу Надія Дмухівська була заступницею начальника управління у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації, яке очолювала Раїса Гула. У 2001 році вони разом створювали у Житомирі осередки партії «Жінки за майбутнє».


Надія Дмухівська (праворуч) та начальник управління сім’ї, молоді та спорту ОДА Світлана Гресь, 20 січня 2017 року (фото з сайту управління)


Як повідомляв Житомир.info, перша в новому році сесія Житомирської обласної ради відбудеться 7 березня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада ДЮСШ Дмухівська  
Матеріали по темі