Економіка

В Житомирській області найпопулярніші товари в розстрочку – побутова техніка, телефони та будівельні матеріали

2 February 2018, 15:14

У 2017 році в Житомирській області клієнти ПриватБанку придбали у розстрочку майже 19 тис. одиниць товару на 90 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського регіонального управління ПриватБанку.

«Найпопулярнішим серед населення області виявилась побутова техніка. На це житомиряни витратили 44 млн грн, уклавши понад 8 тис. угод по оплаті частинами. Другу сходинку у рейтингу покупок посідає телекомунікаційне обладнання, включаючи телефони. За рік клієнти ПриватБанку в області на телефони та інше обладнання витратили понад 13,5 млн грн. На будівельні матеріали у розстрочку в 2017 році в регіоні витрачено близько 9,3 млн грн», - йдеться у повідомленні.

На четвертому місці серед товарів, куплених по сервісу «Оплата частинами» - меблі і побутове приладдя, на покупку яких пішло більше 4,1 млн грн. Завершує першу п’ятірку покупок житомирян електронне обладнання - 3,8 млн грн

«Жителі області настільки полюбили сервіс «Оплата частинами», що за допомогою нього купували від техніки до прикрас, одягу, окулярів, молочних продуктів, страховок, шуб і навіть розраховувались за послуги агента з нерухомості та здійснювали перетяжку старих меблів», - розповів директор Житомирського РУ ПриватБанку Вадим Хиля.

Крім цього, житомиряни у розстрочку витратили понад 260 тис. грн за комунальні послуги - електроенергія, газ, паливо комунально-побутового призначення, санітарія, вода.

«Сервіс «Оплата частинами» дозволяє розбити основну суму покупки на декілька платежів у мережі закладів-партнерів ПриватБанку. Для оформлення послуги потрібна лише картка «Універсальна» ПриватБанку. Товар або послугу клієнт отримує відразу, а оплату вносить щомісяця рівними частинами на свою банківську картку», - інформує банк.

Як повідомляв Житомир.info, Кабмін прогнозує зростання показника середньої заробітної плати в Україні за підсумками року до 10 тис. грн. У жовтні 2017 року середня заробітна плата штатних працівників підприємств, установ та організацій Житомирщини (із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб) становила 6061 грн, у листопаді – 6099 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кредит розстрочка банк  
Матеріали по темі