Суспільство

​Два відділи поліції в Житомирській області отримали автомобілі за гарну роботу

3 February 2018, 10:13

Робота поліцейських Чуднівського та Коростенського відділу, Романівського та Овруцького відділень визнана кращою в Житомирській області і заохочена цінними подарунками.

Про це говорили 2 лютого на колегії за підсумками 2017 року, - повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«2 лютого у Коростенському відділі поліції відбулося виїзне засідання колегії Головного управління Нацполіції в області. Участь у засіданні взяли члени колегії ГУНП, радник міністра внутрішніх справ Віталій Француз та керівники структурних підрозділів, відділів і відділень поліції, а також їх заступники(…). Вже вдруге за підсумками 2017 року кращим територіальним підрозділом визнано Чуднівське відділення поліції. Також серед кращих визначено Коростенський відділ, Романівське та Овруцьке відділення ГУНП. В якості матеріальних заохочень у зазначені територіальні підрозділи передано автомобілі Volkswagen Passat та ВАЗ 2110 (Чуднів, Коростень) та комп’ютерну техніку (принтер, сканер, ксерокс) – для Романівського та Овруцького відділень», - повідомляє відділ комунікації.

На колегії зазначили, що у 2017 зменшилась на 13,6% кількість зареєстрованих кримінальних правопорушень та на 8% зросло їх розкриття. За рік розслідувалось майже 49,5 тисяч кримінальних проваджень (на 22% більше, ніж рік тому), навантаження на одного слідчого в області складає 212 проваджень. Завершено 43% кримінальних проваджень (у 2016 році - 39%), до суду направлено 4316 кримінальних проваджень, що на 11% більше, ніж рік тому.

Начальник ГУНП Вячеслав Печененко розповів про плани управління на 2018 рік: з допомогою міжнародних організацій створити на базі Житомирського відділу поліції «прозорий офіс», відремонтувати Кінологічний центр та відкрити на його базі гуртожиток для тих, хто проходить там підготовку, поповнити автопарк поліції автомобілями Skoda, Renault та Nissan та забезпечити частину працівників житлом, - інформує відділ комунікації.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2017-го поліція Житомирської області отримала 18 новеньких Mitsubishi Outlander для роботи груп швидкого реагування.

Під час колегії. Фото ГУНП:

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція колегія ВП автомобіль  
Матеріали по темі