Суспільство

У Житомирській області 11 сімей учасників АТО вже подали документи на програму пільгового кредитування житла

5 February 2018, 13:55

В Житомирському регіональному управлінні Держмолодьжитла продовжується реєстрація на отримання пільгового кредиту на житло для учасників АТО та воїнів-добровольців відповідно до обласної комплексної програми забезпечення житлом педагогічних, науково-педагогічних, медичних працівників, учасників АТО та членів їх сімей на 2018-2021 роки.

Про це Житомир.info повідомили в регіональному управлінні Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

«Станом на 5 лютого 2018 року вже зареєстровано 11 сімей учасників АТО. За перший місяць реалізації Програми на консультацію до Житомирського регіонального управління Держмолодьжитла звернулося 58 громадян учасників АТО», - йдеться у повідомленні.

У фонді нагадують, що Програма передбачає надання пільгового кредиту на житло учасникам АТО і членам їх сімей, а також бійцям-добровольцям АТО на 20 років.

Перелік необхідних документів:

- довідка про перебування на квартирному обліку;

- довідку про участь в АТО за формою затвердженою Постановою КМУ від 20.08.2014 № 413, копію посвідчення учасника бойових дій або копію рішення комісії про визнання бійцем – добровольцем АТО відповідно до рішення обласної радивід 27.07.2017 року № 758 «Про затвердження Положення про комісію та Порядку визнання бійців-добровольців АТО»;

- довідку про склад сім'ї;

- копію свідоцтва про шлюб,

- паспортні дані обох членів подружжя;

- копію свідоцтва про народження дитини (дітей);

- довідка про доходи з місця роботи дорослих членів його сім'ї за останні шість місяців;

- копію ідентифікаційного номеру (обох членів з подружжя).

Для реєстрації при собі необхідно мати оригінали всіх документів.

Прийом документів здійснюється з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 13.00та з 14.00 до 16.00 за адресою Житомирського регіонального управління Держмолодьжитла м. Житомир, вул. Леха Качинського (Черняховського), 12 а (5 поверх) Тел. (0412)-42-25-12.

Програму «Тема дня» про те, хто має право отримувати пільговий молодіжний кредит на житло, дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, з 28 листопада минулого року у Житомирській області почали формувати чергу з громадян, які хочуть взяти участь у програмі «Доступне житло».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: житло АТО кредит кредитування Держмолодьжитло  
Матеріали по темі