Влада

​У Новограді-Волинському нагородили школярів за порятунок молодика, який збирався стрибнути з мосту

6 February 2018, 09:09

5 лютого У Новограді-Волинському поліцейські місцевого відділу поліції відзначили Подяками та цінними подарунками чотирьох учнів колегіуму, які 27 січня врятували 21-річного жителя району від падіння з мосту.

Про це інформує прес-служба ГУНП України у Житомирській області 6 лютого.

«Четверо друзів, Юрій Юцик, Володимир Трофимчук, Нікіта Кукуріка та Сергій Воловик, того вечора поверталися додому, коли побачили на мосту двох чоловіків. Один з них переліз через перила та почав по металевих поручнях, тримаючись лише руками, спускатись донизу, однак, не впоравшись, зірвався та впав на лід. Його товариш збирався виконати ті ж дії та уже перемахнув через поручні мосту. Однак у ситуацію вчасно втрутились підлітки, які стали випадковими свідками падіння першого з друзів», – повідомляють про деталі інциденту поліцейські.

Хлопці кинулись витягати з небезпечного місця другого чоловіка, який був напідпитку. Для його товариша хлопці викликали швидку, проте, на жаль, від отриманих травм чоловік загинув відразу.

«Спасибі батькам та вчителям за добре виховання дітей, а самим хлопцям – за сміливість, небайдужість та рішучість. Такими й мають бути справжні чоловіки, які вміють рятувати та захищати», – сказав начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко, вручаючи учням подяки у присутності однокласників, друзів та вчителів.

Водночас Юрій Кононенко побажав, аби подібних історій в житті хлопчаків більш не траплялось.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді минулого року молода бердичівлянка намагалася звести рахунки з життямчерез хлопця й загублений телефон і стрибнула з мосту у крижану воду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський стрибнув з мосту смерть ГУНП подяка 
Матеріали по темі