Політика

Чоловік подарував очільниці житомирської «Батьківщини» корпоративні права на бізнес-центр «Смородина»

6 February 2018, 10:45

Екс-голова Житомирської обласної ради, керівник обласної організації ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська отримала від чоловіка у подарунок корпоративні права у ТОВ «Бізнес-центр «Смородина».

Повідомлення про суттєві зміни у майновому стані Лабунська опублікувала в Єдиному державному реєстрі декларацій 5 лютого.

Зазначається, що громадянин України Барсук Віктор Миколайович подарував їй корпоративні права на суму 17 млн 839 тис. 402 грн. Крім того, Лабунська купила частку статутного капіталу вартістю 842 тис. 800 грн у «Blanciel limited», яка зареєстрована в кіпрському місті Нікосія.

Також Анжеліка Лабунська повідомляє, що тепер їй належать корпоративні права – 47,13% власності в ТОВ «Бізнес-центр «Смородина»: 45% - подаровані Віктором Барсуком, 2,13% - викуплені у кіпрської компанії. Основний вид діяльності ТОВ, яке знаходиться у Києві, – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Нагадаємо, Віктор Барсук – чоловік Анжеліки Лабунської, він є власником кількох фірм, у 2016 році його дохід від зайняття підприємницькою діяльністю становив 4 млн 808 тис. 500 грн. В грудні минулого року очільниця обласної «Батьківщини» отримала від чоловіка подарунки на загальну суму 7 млн 83 тис. 332 грн.

Як повідомляв Житомир.info, НАЗК перевірить декларації екс-голови облради Анжеліки Лабунської за 2015 та 2016 роки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лабунська декларація 
Матеріали по темі