Події

За добу в Житомирській області з обмороженнями до лікарень потрапили жінка та молодий чоловік

7 February 2018, 12:51

Прикрий випадок трапився 6 лютого в Лугинському районі. До районної лікарні потрапив з обмороженими ногами 27-річний чоловік.

Про це 7 лютого Житомир.info поінформував головний спеціаліст управління цивільного захисту Житомирської ОДА Микола Мінчук.

«Обмороження сталося через тривале перебування чоловіка на вулиці. Знаходячись в стані алкогольного сп'яніння, він не зміг дійти до хати. Його побачила мати біля будинку та викликала «швидку». Наразі стан його здоров'я задовільний. У цей же день на лікарняне ліжко з відмороженням пальців рук потрапила й 47-річна мешканка Ємільчинського району. Наразі встановлюються причини події. Всього ж з початку року на Житомирщині зареєстровано чотири випадки загибелі людей та вісім випадків травмування, унаслідок впливу низьких температур. Зважаючи на це, закликаємо жителів області уникати довготривалого перебування на вулиці та бути вкрай обережними в морозні дні.

Як повідомляв Житомир.info, 5 лютого до хірургічного відділення Любарської районної лікарні із загальним переохолодженням тіла госпіталізовано 65-річного жителя району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мінчук ОДА обмороження лікарня  
Матеріали по темі