Події

​У Житомирській області 65-річний чоловік, який напередодні випивав, ледь не замерз у власному будинку

6 February 2018, 12:09

5 лютого до хірургічного відділення Любарської районної лікарні із загальним переохолодженням тіла госпіталізовано 65-річного жителя району.

Про це 6 лютого повідомив головний спеціаліст управління ЦЗН Житомирської ОДА Микола Мінчук з посиланням на райдержадміністрацію.

«Чоловіка побачив випадково вранці сусід, коли той лежав у коридорі власної оселі, та викликав "швидку". Постраждалий напередодні вживав спиртні напої. Наразі людина перебуває в лікарняному закладі»,- проінформували в райдержадміністрації.

За інформацією управління, з початку року від переохолодження організму втратили життя вже 4 особи та постраждали 6 осіб.
«Шановні громадяни! Синоптики прогнозують морозні дні. Задля власної безпеки та здоров’я, завжди одягайтеся тепло і відповідно до погоди. Не вживайте алкогольних напоїв для того, щоб зігрітися. Алкогольне сп’яніння сприяє високій утраті тепла і переохолодження настає ще швидше», – зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, в лікарні Коростенського району намагаються вивести з коми 35-річного чоловіка з обмороженням.

Як повідомляв Житомир.info, 18 січня 2018 року до лікувального закладу з обмороженням потрапили двоє мешканців Чуднівського району Житомирської області. 16 січня 2018 року в Коростенському районі до лікарні з відмороженням потрапив 38-річний чоловік, у той же день в селі Попільня від переохолодження у власній хаті помер 59- річний чоловік. За кілька днів до того, 12 січня, внаслідок загального переохолодження тіла в селі Бабичівка Пулинського району загинула 62-річна місцева жителька. 9 січня між селами Луковець та Кропивня Хорошівського району Житомирської області перехожий знайшов на узбіччі дороги тіло 31-річного чоловіка, який замерз на смерть.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Любарський район переохолодження ОДА Мінчук 
Матеріали по темі