Влада

Житомирська облрада збирається продати земельну ділянку і приміщення на Малій Бердичівській

8 February 2018, 11:10

Обласна рада збирається виставити на приватизацію адміністративне приміщення разом із земельною ділянкою, які знаходяться у Житомирі на вул. Мала Бердичівська, 23-а.

Відповідний проект рішення сесії 7 лютого опублікований на сайті обласної ради.

«Провести приватизацію адмінприміщення (група А) разом із земельною ділянкою площею 0,03 га (кадастровий № 1810136600:03:026:0009) з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування, що перебувають на балансі і у постійному користуванні комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради та знаходяться за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 23-а, шляхом продажу на аукціоні в електронній формі. Повноваження з проведення приватизації надати комунальному підприємству «Агенція з питань регіонального розвитку» Житомирської обласної ради», - йдеться у проекті рішення.

Планують затвердити й умови продажу об’єкта: подальше використання адмінприміщення та земельної ділянки визначає покупець; витрати, пов’язані з проведенням приватизації, покласти на комунальне підприємство «Агенція з питань регіонального розвитку» Житомирської обласної ради.

Приміщення і земля, які планують продати, знаходяться біля будівлі Житомирського окружного адміністративного суду.


Також на черговій сесії планують переукласти контракт з Ігорем Леонченком – директором комунального підприємства «Агенція з питань регіонального розвитку» Житомирської обласної ради, строком на п’ять років: з 12 червня 2018 року по 09 червня 2023 року. Нагадаємо, дружина директора КП – голова фракції Опозиційного блоку в Житомирській міській раді Наталія Леонченко.

Як повідомляв Житомир.info, адмінприміщення на вул.Мала Бердичівська, 23-а було у переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які можуть бути запропоновані до приватизації. Перелік депутати затвердили на сесії обласної ради 31 березня 2016 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада приватизація Леонченко  
Матеріали по темі