Події

Комісія Держпраці з’ясувала, хто винен у нещасному випадку, який стався з дояркою на одній з агрофірм у Житомирській області

8 February 2018, 12:01

Комісія, утворена управлінням Держпраці у Житомирській області, завершила спеціальне розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався з дояркою приватної агрофірми «Єрчики» (Попільнянський район).

Про це інформує прес-служба управління Держпраці у Житомирській області.

«27 грудня 2017 року доярка ПАФ «Єрчики», виходячи зі службового приміщення, потрапила під колеса тракторного навантажувача, який рухався по головній дорозі молочно-товарної ферми. Від отриманих травм потерпіла померла на місці події. Комісія встановила причини настання нещасного випадку, серед яких:

1) порушення правил безпеки руху;

2) невиконання дояркою вимог інструкції з охорони праці, а саме: потерпіла рухалась по дорозі ферми у напрямку руху транспортних засобів.

Нещасний випадок вважається пов’язаним з виробництвом і береться на облік ПАФ «Єрчики». За результатами проведеного спеціального розслідування, вже запропоновано ряд заходів щодо усунення причин настання нещасного випадку, також комісія пропонує директору агрофірми притягнути до дисциплінарної відповідальності працівників підприємства, причетних до настання нещасного випадку. В свою чергу, причини ДТП та винних осіб, які допустили порушення вимог законодавства встановлюють правоохоронні органи в рамках кримінального провадження», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 27 грудня 2017 року у Житомирській області на сільгосппідприємстві доярка потрапила під колеса трактора, жінка загинула.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Єрчики Держпраця агрофірма доярка комісія  
Матеріали по темі