Події

У маршрутці агресивний пасажир вдарив житомирянина ногою: потерпілого госпіталізували

8 February 2018, 12:55

Увечері, 7 лютого, до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію жителя Житомира із травмою шиї. За словами чоловіка, його вдарив невідомий у маршрутці під час словесного конфлікту. Поліція з’ясовує усі обставини та вживає заходів щодо встановлення свідків та очевидців події, а також особи ймовірного винуватця.

Про це інформує прес-служба головного управління Нацполіції у Житомирській області.

«Про госпіталізацію до травматологічного відділення лікарні 55-річного житомирянина із переломом щитоподібного хряща до відділу поліції повідомили медики. Зі слів потерпілого правоохоронці з’ясували, що травму чоловік отримав близько 19 години при виході з маршрутного таксі №19 від незнайомого пасажира на вигляд близько 30 років. Причиною такої неадекватної поведінки стало зауваження потерпілого щодо негідної поведінки незнайомця під час поїздки у маршрутці. Коли ж після суперечки чоловік виходив на своїй зупинці «Ліктрави», агресивний пасажир ударив його ногою. Потерпілий самостійно дійшов додому, а ближче до ночі його самопочуття погіршилось і довелося звернутися за допомогою до медиків. Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.121 (Тяжке тілесне ушкодження) ККУ. У рамках кримінального провадження поліція вживає заходів щодо об’єктивного встановлення усіх обставин події, а також ймовірної особи, причетної до вчинення кримінального правопорушення», - йдеться у повідомленні.

Водночас правоохоронці звертаються до житомирян: якщо ви стали свідком або очевидцем описаної вище події або володієте будь-якими відомостями про пов’язані з нею обставини чи причетних до неї осіб, повідомте про це до Житомирського відділу поліції за адресою вул. Лесі Українки, 17 або зателефонуйте за номером «102».

Як повідомляв Житомир.info, у селі Сонячне Житомирського району 23 січня 2017 року загинув чоловік, який випав із маршрутного таксі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: маршрутка поліція пасажир  
Матеріали по темі