Діалоги

Дмитро Ткачук в «Діалогах» на Житомир.info: якими будуть наслідки «транспортної революції» в місті

9 February 2018, 17:50

7 лютого 2018 року на своїй сторінці у фейсбуці міністр інфраструктури України Володимир Омелян написав, що Кабмін затвердив постанови «Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» та «Про внесення змін до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», які охрестив «справжньою революцією у сфері автобусних перевезень».

Серед змін урядовець назвав: запровадження конкурсу на міжобласні автобусні маршрути за заявницьким принципом, спрощення процедури відкриття нових автостанцій, врегулювання давно існуючої проблеми взаємовідносин перевізників і автостанцій та інші.

Як ці зміни вплинуть на транспортну галузь в Житомирі, які нововведення будуть запроваджені в Житомирі після затвердження цих постанов уряду та чи справді в місті відбудеться справжня «транспортна революція»? Про це в прямому ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info поговоримо із заступником Житомирського міського голови Дмитром Ткачуком.

Окрім цього, в ефірі програми обговоримо про плани міської та обласної влади об’єднати міські й приміські автобусні маршрути.

Початок ефіру – 18:00.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Діалоги Ткачук реформа транспорт ефір  
Матеріали по темі